Advert
Advert
Advert

Benim Mahallem Projesi Tanıtım Toplantısı

Benim Mahallem Projesi Tanıtım Toplantısı
Benim Mahallem Projesi Tanıtım Toplantısı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1247 kez okundu.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AKÇANSA ve TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) iş birliğinde 23 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında Ezine’deki ilk ve orta okullarda 6-14 yaş grubu 1000 öğrenciye ‘Atık ve Geri Dönüşüm’ ile ‘Cinsiyet Eşitsizliğine Dayalı Akran Zorbalığı’ konularında eğitimin verildiği öğrencilerin farkındalık kazanmalarına yönelik hazırlanan “Benim Mahallem” projesinin tanıtımı Ezine İlçesi Gazi İlkokulda gerçekleştirildi.

“Benim Mahallem” projesi tanıtım toplantısına; Vali İlhami AKTAŞ, Ezine Kaymakamı Yunus KIZILGÜNEŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL, AKÇANSA Genel Müdürü M. Zeki KANADIKIRIK, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru UYGUN, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Ezine Kaymakamı Yunus KIZILGÜNEŞ, AKÇANSA Genel Müdürü M. Zeki KANADIKIRIK ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru UYGUN tarafından birer konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından TOÇEV Psikoloğu Tuğçe ŞAHBAZ tarafından sahne Eğitimi ile “Benim Mahallem” projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

“Benim Mahallem” projesi hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından “Benim Mahallem” projesine katılım sağlayanlara AKÇANSA Genel Müdürü M. Zeki KANADIKIRIK tarafından sertifika verildi.

“Benim Mahallem” projesi tanıtım toplantısı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Öğrencilerin çevre duyarlılığı ile ilgili farkındalıklarını artıran, arkadaş ilişkilerinde hangi olumlu davranışların yararlı hangi davranışların zorbalık olarak nitelendirileceği ile ilgili çocuklara iç görü kazandıran oyunların ve değerlendirmelerin yer aldığı psikodrama çalışmalarından oluşan “Benim Mahallem” projesi kapsamında eğitimci psikologlar, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile 10’ar kişilik gruplar halinde çalışmalar gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #öğrenci #benimmahallem #proje #tanıtım #toplantı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti