Advert
Advert
Advert

Eğitim Fakültesinde Sergi Açılışları Gerçekleşti

Eğitim Fakültesinde Sergi Açılışları Gerçekleşti
Eğitim Fakültesinde Sergi Açılışları Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2099 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı işbirliği ile gerçekleştirilen Estetik Dokunuşlar Proje Sergisinin ve Yürekli Yiğitlerin Anısına 1915 Seramik Rölyef Panonun açılışı Eğitim Fakültesinde gerçekleşti. 

Proje Yürütücülüğünü Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Serpil Kapar ile Dr. Öğr. Üyesi Sibel Begeç’in yaptığı sergi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğr. Gör Şeref Doğan’ın Yürekli Yiğitlerin Anısına 1915 Seramik Rölyef Panonun açılışına; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Dekan Prof. Dr. Salih Zeki Genç, etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında yapılan çalışmalara katkı sunan tüm öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise Eğitim Fakültesinin AB Projeleri, öğrenci projeleri, akredite olmuş bölümleri ile dikkat çeken fakültelerden biri olduğuna vurgu yaparak, “Bu başarıda dekanından öğrencisine, akademisyeninden idari personeline kadar herkesin katkısı var. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

 

Etkinlikte; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğr. Gör Şeref Doğan’a, Eğitim Fakültesi’nin akreditasyonu sürecinde iki drama salonun düzenlenmesi için bağışta bulunan Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Aydın’a teşekkür plaketi, çalışmalarda katkısı olan öğretim üyeleri ve öğrencilere de teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #sedatmurat #eğitimfakültesi #sergi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti