Advert
Advert
Advert

Çocuk Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

Türkiye’de çocuk haklarının desteklenmesi projesi kapsamında düzenlenen “Çocuk Buluşması Etkinliği” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çocuk Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi
Çocuk Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 477 kez okundu.

Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK’ın yanı sıra Vali İlhami AKTAŞ, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Musa ŞAHİN, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Vali Yardımcıları Hakkı UZUN, Abdullah KÖKLÜ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, kurum müdürleri,  şehit aileleri, gaziler, öğretmenler, çocukları ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Çocuk Hakları Türkiye Koordinatörleri Emirhan KESKİN ve Nurten ERDİHAN, birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK tarafından da bir konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Çocuk Danışma Kurulu Üyeleri çocuklar tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK’a hediye takdim edilerek,  hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“Çocuk Buluşması Etkinliği”nde Çanakkale Sosyal Dayanışma Merkezi, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından açılan ve el emeği ürünlerin sergilendiği stantları gezen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK, Vali İlhami AKTAŞ ile beraberindeki heyet ve çocuklar kurdele keserek “Çocuk Hakları Sokağı”nı hayırlı olsun temennileriyle açtılar.

Açılışı ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya YANIK, Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindeki heyet, Çocuk Hakları Sokağını gezdiler ve çocuklardan bilgi aldılar.

“Çocuk Buluşması Etkinliği”, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #ailevesosyalhizmetlerbakanı #deryayanık #çocukbuluşmasıetkinliği #açılış #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti