Advert
Advert
Advert

GUBY ve GMYO Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu (GMYO) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gökçeada Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi.

GUBY ve GMYO Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi
GUBY ve GMYO Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1979 kez okundu.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Gökçeada Belediye Başkan Vekili Ahmet Mahir, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdür Öğr. Gör. Tanju Güdük, her iki okulun akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, GUBY'i 1. olarak bitiren Melisa Çokkan ve GMYO 1.si Nurcan Özdemir'in konuşması ile devam etti.

 

Okul birincilerinin konuşmalarından sonra GUBY Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici ve GMYO Müdürü Öğr. Gör. Tanju Güdük yaptıkları konuşmada mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ise ÇOMÜ'lü olmanın ayrıcalıklarından bahsederek öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 

 

Açılış konuşmaları sonrasında tüm öğrencilere başarı belgelerini sırasıyla Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Öğr. Gör. Tanju Güdük ve bölüm öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Mezuniyet töreni kep atma merasimi ve pilav ikramının ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #guby #gmyo #mezuniyet #gökçeada #tören #öğrenci #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti