Advert
Advert
Advert

Sahil Güvenlik Komutanlığı 40. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı 40. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor
Sahil Güvenlik Komutanlığı 40. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 679 kez okundu.

18 Haziran Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı personelleri S.G. Gv. Asb. Kd. Çvş. Abdullah GÖKGÖZ, S.G. İİk. Asb. Çvş. Özge Nur ŞAHİN ve Mhf. Uzm. Çvş. Habib ARSLANBAY, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

 

Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı personeli ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Ziyarette Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. kuruluş yıl dönümü kapsamında yapılacak olan etkinliklerle ilgili Vali İlhami AKTAŞ’ a bilgi vererek desteklerinden dolayısıyla teşekkür etti.

 

Bu anlamalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, “Denizlerimizin “Emniyet” ve “Güvenliği”ni sağlamaktan sorumlu genel kolluk kuvveti olan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın önemi her geçen gün artmaktadır. Bu vesile ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #sahilgüvenlik #kuruluş #yıldönümü #ercanoran #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti