Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİNDEN ÇARDAK İSKELESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer beraberinde il başkan yardımcılarından oluşan bir heyetle Çardak iskelesinin kapatılması ile ilgili olarak Çardak’a giderek bölgede incelemelerde bulundu.

GELECEK PARTİSİNDEN ÇARDAK İSKELESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
GELECEK PARTİSİNDEN ÇARDAK İSKELESİ İÇİN İMZA KAMPANYASI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2107 kez okundu.

Çardak belde başkanı Gülhistan Soylu ve Çardak belde teşkilatı tarafından karşılanan heyet bölgede vatandaşlar ve esnaflar ile görüşmeler yaparak iskelenin tekrar kullanıma açılması ile ilgili talepleri dinledi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan il başkanı Özsüer şu ifadelere yer verdi;

Kamuoyumuzun malumu üzerine Çardak iskelesi birkaç gün önce alınan kararla kapatılmıştır. Aynı zamanda askeri ikmal iskelesi olan Çardak iskelesinin kapatılması bölgeyi ,vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı olumsuz etkileyecektir.

Bugün burada vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile yaptığımız görüşmelerde tüm kesimler iskelenin Çardak için hayati öneme sahip olduğunu belirterek bu konuda ivedi bir şekilde bürokratik engellerin aşılmasını ve iskelenin bir an önce kullanıma açılması kararının alınmasını talep ediyorlar. Bizde Gelecek Partisi teşkilatı olarak Belde Başkanımız Gülhistan Soylu önderliğinde iskelenin yeniden açılması ile ilgili olarak imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. İlk imzayı da il başkanı olarak ben atıyorum. İnşallah kısa zaman içerisinde imza kampanyamız geniş kitlelere ulaşarak İskelemiz tekrar açılacaktır. İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisi #vahapözsüer #çardak #iskele #sohbet #ziyaret #gülhistansoylu #esnaf #çardakiskelesi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti