Advert
Advert
Advert

Lapseki Kiraz Festivali Bugün Başlıyor

Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 37.si düzenlenecek olan Geleneksel Kiraz Festivali bugün çelenk koyma töreni ve kortej yürüyüşüyle başlıyor.

Lapseki Kiraz Festivali Bugün Başlıyor
Lapseki Kiraz Festivali Bugün Başlıyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1185 kez okundu.

Yoğun katılımın beklendiği kortej yürüyüşünün, bando takımı ve çeşitli gösteri ekiplerinin katılımıyla renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Tarım, Hayvancılık ve Otomotiv Fuarı ve ayrıca Yöresel Ürünlerin yer aldığı standlar da festivalde ayrı bir çekim noktası oluşturacak.

Bir hafta boyunca devam edecek festivalde çok çeşitli etkinlikler yer alacak. Kitap fuarı imza günleri, minder güreşleri, yelken yarışları, futbol turnuvası, kadınlara yönelik yemek yarışması, kadın çiftçiler bilgi yarışması, halk oyunları gösterileri, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konseri, yerel sanatçıların konserlerinin yer alacağı festivalin onur konuğu ünlü sanatçı Zara olacak.

Festival öncesinde basın açıklaması yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz bugün gerçekleştirilecek festivalin 7 gün boyunca devam edeceğini hatırlatarak, "pandemi süreci bizleri çok yordu, çok üzdü. Lapsekililerin uzun bir aradan sonra eğlenmeye ihtiyacı var. Çeşitli etkinliklerle vatandaşlarımızın yeniden eski günlerine dönmelerini arzuluyoruz. Festivalimizin son gününde herkesin sevdiği ve saygı duyduğu ünlü sanatçı ZARA ile birlikte olacağız. Çanakkale'de yaşayan herkesi unutulmaz bir gece yaşamak için Lapseki'ye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

37.si düzenlenecek olan Geleneksel Kiraz Festivali’nin tüm etkinliklerini Çanakkale Tv Facebook sayfasından canlı olarak izleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #lapsekibelediyesi #lapsekibelediyebaşkanı #eyüpyılmaz #kiraz #festival #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti