Advert
Advert
Advert

ÇTSO, TOBB 70.YIL KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI

ÇTSO, TOBB 70.YIL KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI
ÇTSO, TOBB 70.YIL KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1023 kez okundu.

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu TOBB’nin 70’inci yılında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Oda ve Borsa camiası Ankara’da Birlik Merkezi’nde bir araya geldi.

ÇTSO Meclis Baskan Yardımcısı Şerif Mutlu, Meclis Üyesi ve TOBB delegeleri Ahmet Demir ve Rasim Özturk ile Genel Sekreter Sema Sandal törende hazır bulundu.

 

Törende konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TOBB’un yerel bir kuruluştan, dünya çapında iş birlikleri gerçekleştiren küresel bir aktör haline geldiğini ifade etti.

 

Hisarcıklıoğlu da Türkiye’deki oda-borsa sisteminin dünyada örnek gösterildiğini belirterek “Ülkemizi hak ettiği yere çıkarmak için, iş dünyası daha hızlı koşmak zorunda” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıldönümünde; 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcileri Ankara’da Birlik Merkezi’nde buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı, Milletvekilleri, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile delegeler yer aldı.

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı konuşmada, TOBB’un 70’inci kuruluş yıldönümünü tebrik ederken, “Ülkemizin en güçlü ve en etkin kuruluşlarından biri olmayı başaran TOBB’un ülkemizin ekonomik kalkınmasında çok önemli bir rol oynadığının her zaman bilincinde olduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kuruluşundan bu yana sürekli kendini geliştirmiş, 70 yıllık yolculuğu neticesinde yerel bir kuruluştan, dünya çapında iş birlikleri gerçekleştiren ve üstlendiği görevlerle özel sektörümüzü yurt dışına da taşıyan önemli küresel bir aktör haline gelmiştir” dedi.

Hizmet Şeref Belgesi ve Takdimi

70. yıl etkinliğinde ayrıca 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve paketleri takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #tobb #rifathisarcıklıoğlu #ankara #kutlama #tören #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti