Advert
Advert
Advert

Gurmen Group Firması’ndan ÇOMÜ Butik’e Büyük Destek

Gurmen Group Firması’ndan ÇOMÜ Butik’e Büyük Destek
Gurmen Group Firması’ndan ÇOMÜ Butik’e Büyük Destek Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2446 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi bünyesinde faaliyet gösteren ve üniversite öğrencilerine; giyim, erzak ve malzeme desteği veren ÇOMÜ Butik’e, Ramsey ve Kip markalarının üreticisi Gurmen Group Firması tarafından 5552 parçalık büyük bir destek geldi.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi içerisinde Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda bulunan ÇOMÜ Butik’e Gurmen Group Firması; erkek pantolonu, erkek tişörtü, erkek takım elbisesi, erkek yeleği, kemer ve cüzdan gibi ürünler bağışladı.

Gurmen Group Firması tarafından gönderilen destek paketleri ÇOMÜ’lü gönüllü öğrenciler ve kısmi zamanlı öğrenciler tarafından teslim alınarak Butik deposuna taşındı. Öğrencilerin yanı sıra Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Sosyal Sorumluluk Birim Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çakırer Çalbayram da ürünlerin teslim alınarak yerleştirilmesine katkı sağladı. Gönderilen ürünler kısa bir süre sonra ÇOMÜ’lü öğrenciler ile Butik’te buluşturulacak.

 

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Birimi kapsamında faaliyetlerini sürdüren ÇOMÜ Butik, üniversite öğrencilerine yaz döneminde de ücretsiz bir şekilde hizmet veriyor.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #çomübutik #destek #öğrenci #sosyal #sorumluluk #proje #giysi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti