Advert
Advert
Advert

Vali İlhami Aktaş, İl Özel İdaresi'nin Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali İlhami Aktaş, İl Özel İdaresi'nin Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Vali İlhami Aktaş, İl Özel İdaresi'nin Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 828 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, Işıklar, Kemel ve Saraycık köylerinde İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülmekte olan yol bakım onarım, asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER’in de bulunduğu incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ, İlk olarak Işıklar köyü ile Kemel köyü arasında devam eden yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Ardından Saraycık köyünde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinden inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, yol bakım onarım, asfaltlama ve parke taşı çalışmalarını yapan İl özel idaresi ekiplerine teşekkür edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Saraycık Köyü Muhtarı Muammer ÖGÜDEN ve Işıklar Köyü Muhtarı Ali ALP ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlarla bir süre görüşerek Kurban Bayramlarını kutladı.

Saraycık ve Işıklar Köyü Muhtarları, istek ve taleplerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, İl Özel İdaresi tarafından hizmetlerinin en iyi şekilde vatandaşa sunulması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti