Advert
Advert
Advert

Bayram Yolunda, Her Şey Yolunda

Vali İlhami AKTAŞ, Kurban Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek için Trafik ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.

Bayram Yolunda, Her Şey Yolunda
Bayram Yolunda, Her Şey Yolunda Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 562 kez okundu.

İçişleri Bakanlığımız tarafından Kurban Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla başlatılan “BAYRAMINIZ KEMERLİ OLSUN” kampanyası kapsamında “Bayram Yolunda, Her Şey Yolunda” sloganı ile İzmir Yolu Uygulama kontrol noktasında, vatandaşlarla görüşen Vali İlhami AKTAŞ, araç sürücülerine ve yolculara emniyet kemeri takılması, aşırı hız yapılmaması ve araç seyir halinde iken sürücülerin cep telefonu ile ilgilenmemeleri konusunda uyarıda bulunarak trafik kurallarıyla ilgili uyarıcı bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.

Araç içerisinde bulunan çocuklara aşırı hız, emniyet kemeri kullanımı, seyir halindeyken cep telefonu kullanımı ve kural ihlallerine karşı ebeveynlerini uyarmalarını isteyen Vali İlhami AKTAŞ, çocuklara kırmızı düdük ve tişört hediye etti.

Çanakkale il genelinde Kurban Bayramı tatili nedeniyle Çanakkale Valiliği olarak gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak kazasız hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu.

Trafik denetlemelerinde görev alan Emniyet ve Jandarma ekipleriyle de sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, “Kurban Bayramı Trafik Tedbirlerinin titiz bir şekilde uygulanmasında görev alan her kademedeki tüm ekiplere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Vali İlhami AKTAŞ tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yasin PALA, İl Jandarma Komutan Yardımcıları J.Albay   Kamil TÜRKDÖNMEZ ,  J.Albay Özgür TÜRKAN ile Jandarma ve Emniyet personelleri bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #trafik #denetleme #kurbanbayramı #bayramınızkemerliolsun #kampanya #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti