Advert
Advert
Advert

Çanakkale’de bir ilk

Çanakkale’de bir ilk
Çanakkale’de bir ilk Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 652 kez okundu.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde ITP hastalığı bulunan iki gebemiz sezaryen ile doğum yaparak sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuştu. Operasyonu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanımız Op. Dr. Serhat Çeliker’e Hematoloji Uzmanımız Uz. Dr. Serkan Güven’in de eşlik etmesiyle başarılı operasyonlara  imza atıldı.

                             

ITP (Pıhtılaşma bozukluğu) bulunan gebelerimize yapılan sezaryen ameliyatları ilimizde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Op Dr Serhat Çeliker “Yan dal uzmanlarımızın da aramıza katılmasıyla beraber hastanemizde yapılabilecek işlem sayısı artmıştır. Gebelerimizin Ameliyatlarından önce Hematoloji uzmanımız ile planlamamızı oluşturduk. Yan dal uzmanımızın da konuya hakim olmasından dolayı operasyonlarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik“dedi.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Keser “ Ailemize dahil olan Hematoloji, Neonatoloji, Perinatoloji, Jinekolojik Onkoloji, Cerrahi onkoloji, Geriatri, Nefroloji, Onkoloji, Romatoloji, Endokrinoloji, Yoğun bakım, Algoloji, Gastroenteroloji gibi yan dal uzmanlarımızın da katılmasıyla birlikte hastanemizde yapılan işlem çeşitliliği artmıştır. Böylelikle farklı hasta grupları geldiğinde hem teknik hem de beyingücü olarak neredeyse hepsine müdahale edebilir duruma gelmiş bulunmaktayız"dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalemehmetakifersoydevlethastanesi #pıhtılaşmabozukluğu #sezaryen #doğum #ameliyat #serkangüven #hasankeser #sağlık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti