Advert
Advert
Advert

Kale Grubu’nun 65.Kuruluş Yıldönümü

Kale Grubu’nun 65. Kuruluş Yıldönümü ve Seramik Bayramı düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kale Grubu’nun 65.Kuruluş Yıldönümü
Kale Grubu’nun 65.Kuruluş Yıldönümü Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 680 kez okundu.

65’inci Yıl Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri 25 Temmuz Pazartesi günü saat 21: 30 da düzenlenecek Çan Terminal’de halk konseri ile başlayacak.

26 Temmuz Salı günü ise saatler 16.00’yı gösterdiğinde toplu fotoğraf çekimi ile başlayacak olan etkinlikler, sırasıyla 65’inci Yıl Seramik Sergisi Açılışı, Mevlit, Yüzme Yarışları Finali, Spor Turnuvaları Ödül Töreni, Akşam Yemeği, Sünnet Töreni, Çalışanlara Kıdem Ödül Töreni ile devam edecek.

27 Temmuz Çarşamba günü ise sabah saatler 9.45’i gösterdiğinde tören için toplanılacak. Sonrasında ise 65. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama Töreni, Çalışanlara ve Bayilere Kıdem Ödül Töreni, Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni ve Öğle Yemeği ile son bulacak.

Kale Grubu tarafından 65’inci Yıl Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Dr. (h.c) İbrahim Bodur’un yolunda Geleneksel Seramik Bayramımızı ve 65. Kuruluş Yıl Dönümümüzü kutlamak üzere 27 Temmuz Çarşamba günü Çan’da bir araya geliyoruz.

Pandemi nedeniyle iki yıl uzaktan erişim yoluyla düzenlenen bayramımız bu yıl 25 Temmuz Pazartesi akşamı halk konseriyle başlayacak. Programımız 26 Temmuz Salı günü 65. Yıl Kaleseramik Toprak ve Sanat Çınarı Sergisi Açılışı, Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi, Seramik Bayramı klasiği olan sünnet töreni ve 5, 10, 15, 20. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül Töreni ile devam edecek. 27 Temmuz Çarşamba günü ise program 65. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama Töreni ile başlayacak; 25, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül töreni ve Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni ile son bulacak.

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve protokolün de hazır bulanacağı törende sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız” ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #kalegrubu #zeynepbodur #seramikbayramı #kutlama #ibrahimbodur #tören #çan #çanterminal #konser #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti