Advert
Advert
Advert

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI ÇANAKKALE'YE GELİYOR

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI ÇANAKKALE'YE GELİYOR
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI ÇANAKKALE'YE GELİYOR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 495 kez okundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın 27 Temmuz Çarşamba günü açılış ve ziyaretler için Çanakkale’de olacağını söyledi.

Turan, “Çanakkale’miz, son dönemde mega projeleriyle ve yatırımlarıyla sürekli gündeme geliyor. Şehrimizin çehresinin değişmeye devam etmesi, hemşehrilerimizin yeni hizmetlerle buluşması daima önceliğimiz. Çanakkale’nin sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle, esnafıyla, üniversitesiyle ülkemizin öncü kuvveti olmasını istiyoruz. Bakanlarımızın sürekli şehrimize gelerek yatırımları incelemesi, desteklemesi bizler için kıymetli. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın katılımıyla Çarşamba günü saat 11’de Çan’da Kale Grubu Granit Slab Fabrikası temel atma töreninde, ardından Ezine Gıda İhtisas OSB ve Küçük Sanayi Sitesi alan incelemesinde, saat 14.30’da Ezine Millet Bahçesi açılışında ve Belediye araç teslim töreninde olacağız. Daha sonra Çardak’ta Teknopark inşaatını inceleyeceğiz. Çanakkale’mizin marka kimliğini güçlendirilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte tüm hemşehrilerimizi bu programlara davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #milletvekili #bülentturan #jülideiskenderoğlu #sanayiveteknolojibakanı #mustafavarank #ziyaret #çan #ezine #kalegrubu #ezinemilletbahçesi #haber #açılış
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti