Advert
Advert
Advert

DJ BigGrand Namık’ın Sıra Dışı Yükselişi

DJ BigGrand Namık’ın Sıra Dışı Yükselişi
DJ BigGrand Namık’ın Sıra Dışı Yükselişi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 952 kez okundu.

Başarılı bir DJ olmak kolay bir iş değil. Çok çalışma, özveri, vakit, yaratıcılık ve bolca pratik yapmak gerekir. DJ BigGrand Namık’da bunu kısa sürede başarmıştır. Kendisiyle ilgili merak edilenleri yazımızda sizlerle paylaştık.

                                

DJ BigGrand, aslen İstanbul doğumlu ve Selanik kökenli bir memur ailenin iki oğlundan biridir. Çocukluğundan beri müziğe olan hayranlığı ve birçok farklı kültüre olan ilgisi 1998 yılında bir arkadaşının bir müzik grubu kurup orada davulcu olarak çalışmasıyla başladı. Üniversite yıllarına kadar arkadaşlarıyla birlikte birçok konser ve etkinlikte yer aldı. 2000 yılında bir arkadaşının kendisine elektronik müzik dinletmesiyle hayatında bir dönüm noktası oldu. O dönemde ünlü olan DJ Tiesto ile ön sahneye çıkma şansı yakaladı. Daha sonra Carl COX, Benny Benassi, David Tort, Roger Sanchez vb. Yapımcıların setlerini dinleyerek kendisine en yakın sesi belirlemeye çalıştı ve DeepHouse, PrograsiveHouse, ElectroHouse vb. türevlerini dinleyerek kendi sound' u buldu. Bir süre müziğe ara vermek zorunda kaldı ve eğitim hayatı için zaman yarattı. Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu ve İngiltere'de Bournemouth Üniversitesi'nden yüksek lisans derecesine sahip bir kariyer müzisyenidir.

DJ BigGrand Namık, DJ olmak için hayallerinin peşinden nasıl gittiğini anlattı. Genç arkadaşların adım atmaları için bu başarı hikayesi iyi bir fırsat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #dj #djbiggrand #elektronikmüzik #müzisyen # #namıkarınç #istanbul #magazin #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti