Advert
Advert
Advert

AK Parti’den Gökçeada çıkarması

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanlığını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den Gökçeada çıkarması
AK Parti’den Gökçeada çıkarması Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2107 kez okundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanlığını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

“20 yıldan bu yana yollardayız.” diyen Turan; “11 milyon üyemiz var, bu çok büyük bir sayı. Hiçbir partinin bu kadar üyesi yok. Halen dimdik ayaktayız. Anketler öyle diyormuş, çalışmalar böyle diyormuş; hayır ben MYK üyesiyim anketleri inceliyorum, anketler halen AK Parti çok büyük bir farkla önde diyor. İddia ediyorum, Çanakkale’de AK Parti yine çok büyük bir farkla birinci parti olacak. Tabii ki dünyadaki krizlerden kaynaklı sorunlarımız oluyor. Zaman zaman kararsızlar artıyor; fakat seçmen bu ülkenin sıkıntısını hangi ekibin, hangi liderin çözeceğini biliyor. Kılıçdaroğlu %24 olan oylarını %25 yapamadı, yapamayacak da. Milletin kendi vicdanında CHP karşılığını bulmuş durumda. Daha da yukarı çıkamayacak. Diğer partilerden bir dönem oyu yükselen oldu, şu an düşüşte. Bizden ayrılanlar için bir dönem ‘kim bunlar’ dedi birileri; ama baktılar ki bunlar AK Parti düşmanı olmaktan başka, hırstan, nefretten başka bir şey yapmıyorlar, CHP’nin taklidi haline gelmişler diyerek oradan döndüler. Şu an göreceksiniz, partimiz ve ittifakımız kaldığı yerden aşkla şevkle devam edecek. Bu seçimler bir kader seçimi. CHP, İyi Parti hepsi bu ülkenin tabii ki partisi. Muhalefet demokrasiler için kıymetli. Ancak bakıyoruz, bunların ortak hiçbir değerleri yok. Sağlıkta, eğitimde, terörle mücadelede, FETÖ gibi hangi konuda altısının bir arada olduğu, beraber buluştuğu bir cümle var? Farz edelim, bunlar yarın seçildi. Libya’da askerimiz ne olacak? Kılıçdaroğlu’nun söylediği başka bir şey, diğerlerinki başka. CHP, LGBT’ye destek açıklamaları yapıyor. Saadet Partisi başka bir şey söylüyor.  İstanbul Sözleşmesi başka bir şey, onların yaklaşımı başka bir şey. Altılı masanın bir tek ortak cümlesi yok. Dağılma ihtimali çok büyük, dağılmasalar da bunların ortak olma sinerjisi yok. Bu yüzden biz yanlış yapmazsak, göreceksiniz çok daha büyük bir motivasyonla yolumuza devam edeceğiz. Biliyoruz ki bir zincir en zayıf halkası kadar sağlamdır.” şeklinde konuştu.

Programa AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Fatih Taylan, İlçe Yönetimi ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #çanakkalemilletvekili #bülentturan #jülideiskenderoğlu #gökçeada #naimmakas #nejatönder #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti