Advert
Advert
Advert

Vali İlhami Aktaş, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği Hizmet Binası Açılış Törenine Katıldı

Vali İlhami AKTAŞ, Biga İlçesi Kemer köyünde faaliyet gösteren Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası açılış törenine katıldı.

Vali İlhami Aktaş, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği Hizmet Binası Açılış Törenine Katıldı
Vali İlhami Aktaş, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği Hizmet Binası Açılış Törenine Katıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 817 kez okundu.

Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası açılış törenine; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ÜZEN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneğini Başkanı Hilmi ÇETİNLER, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, il müdürleri, muhtarlar, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası açılış töreninde, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ve Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneğini Başkanı Hilmi ÇETİNLER tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve protokol üyeleri ile birlikte kesildi.

Açılışı sonrasında, Parion Kemer Kültür ve Turizm Derneği hizmet binası gezen Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve protokol üyeleri, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #akparti #bülentturan #jülideiskenderoğlu #parion #kemer #kültür #turizm #dernek #açılış #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti