Advert
Advert
Advert

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Özsüer'den Tepki

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Özsüer'den Tepki
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Özsüer'den Tepki Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2353 kez okundu.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer mart ayında AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından Çanakkale 1915 köprüsünde basın mensuplarına düzenlenen kahvaltılı toplantıyı eleştirmiş akabinde resmi yollarla başvuru yapıp Gelecek Partisi Çanakkale İl Teşkilatı olarak köprüyü ziyaret etmek için dilekçe vermişti.

13 Nisanda verilen dilekçenin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen olumlu olumsuz cevap alamadıklarını belirten Özsüer Çanakkale 1915 OTOYOL A.Ş’ye ve Karayolları Kamu Özel Sektör Bölge Ortaklığına tepki gösterdi

Özsüer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Parti devleti olgusunu her alanda yaşadığımız şu günlerde Çanakkale 1915 köprüsü gibi kentimiz için kıymetli bir yatırımı yerinde görmek incelemek ve brifing almak istedik.Biz köprüye karşı değiliz köprü için verilen araç garantisine karşıyız. Fakat maalesef iktidar partisi orayı kendi ofisi gibi kullandı. Her hafta teşkilat mensuplarını oraya taşıdı. Hatta daha da ileri giderek orada basın mensuplarını kahvaltılı brifingte ağırladı. Bir merakımız var  o kahvaltının giderlerini acaba kim ödedi? Böyle bir hak verilmişse eğer bizlerde yasalar ile kurulan siyasi partiyiz, bizde resmi kanallarla dilekçemizi teslim edip ilgili kurumdan dönüş bekledik, fakat maalesef 5 ay oldu kurumdan herhangi bir dönüş alamadık. Parti devleti olgusunu iliklerimize kadar hissediyoruz ve bu her geçen gün derinleşerek artıyor,bu saatten sonra gelecek olumlu cevabında bizim için herhangi bir anlamı yoktur. İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisi #1915çanakkaleköprüsü #açıklama #vahapözsüer #ilbaşkanı #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti