Advert
Advert
Advert

Sosyal Yaşam Evleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Sosyal Yaşam Evleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı
Sosyal Yaşam Evleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 5941 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi Troia, Barbaros ve Esenler Sosyal Yaşam Evleri’nde, yetişkinlere ve çocuklara yönelik düzenlenen ücretsiz etkinlikler, atölye ve grup çalışmaları için yeni dönem kayıtları 5 Eylül 2022 Pazartesi günü itibariyle başladı.

Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal Yaşam Evleri’nde; Okuma-Yazma Eğitimi (Yetişkin kadınlara yönelik, 1. ve 2. kademe), Aile Eğitimi ve Okul Öncesi Çocuk Eğitimi (Anneler ve 3-6 yaş arası 2017 – 2018 doğumlu çocuklarıyla birlikte gelir. BADEP-Baba Destek Programı için ise çocuğu olan babaların mesai saati dışında gelebilecekleri saatlerde düzenlenmektedir.) El Sanatları, Hazır Giyim,  Jimnastik- Step, Satranç, Masa Tenisi,  Yurttaşlık  ve Türkçe eğitimi (Yabancı uyruklu düzenli göçmenler için ), Evlilikte İletişim ve Çatışma Çözme Becerisi (Kadın-Erkek) grupları ve  bireysel danışmanlık  görüşmeleri (cinsel eğitim, menapoz, ebevenlik alanında yapılmaktadır), Kültürel  ve çevreye duyarlı  projeler (Kitap okuma, file yapımı, bisiklet eğitimi vb), belediye hizmetlerimizi tanıtma, kültürel mekanları, müze, sinema, tiyatro duyurma, kent tarihini öğrenme ve gezme etkinlikleri  de yapılmaktadır.

Sosyal Yaşam Evleri tarafından düzenlenen eğitimler ve etkinlikler, Çanakkale Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından programlanmaktadır.

Kentlilerimizin ücretsiz olarak hizmet alabileceği Sosyal Yaşam Evlerine ulaşmak ve bilgi almak için aşağıdaki adreslere başvurabilirsiniz.

 

TROİA SOSYAL YAŞAM EVİ

Barbaros Mah. Park Sokak No: 9 (Ahmet Taner Kışlalı Parkı içi)

Telefon: 0286 218 29 65

 

ESENLER SOSYAL YAŞAM EVİ

Esenler Mah. Demokrasi Cad. No: 17

Telefon: 0286 212 22 66

 

BARBAROS SOSYAL YAŞAM EVİ

Barbaros Mah. Aziziye Cd. Kardelen Apt. No: 40/A (Barbaros Kütüphanesi yanı)

Telefon: 0286 217 72 12

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #sosyal #yaşam #evler #yeni #dönem #kayıt #ücretsiz #etkinlik #atölye #çocuk #yetişkin #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti