Advert
Advert
Advert

Anadolu Ateşi Çanakkale’de Dev Gösteri Gerçekleştirdi

Anadolu Ateşi Çanakkale’de Dev Gösteri Gerçekleştirdi
Anadolu Ateşi Çanakkale’de Dev Gösteri Gerçekleştirdi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 933 kez okundu.

Troya Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale kültür - sanat etkinlikleri ile buluşmaya başladı. Anadolu Ateşi Cuma akşamı saat 21.00’de Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi’nde Çanakkalelilerle buluştu.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı koordinasyonunda, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu “Troya” gösterisi ile Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Anadolu Hamidiye Tabyası’nda tarihi bir mekanda “Troya” adlı gösterisiyle, tarihi dans ile canlandırdı. Binlerce Çanakkaleli şehre ilk kez gelen dans topluluğunu izlemek için etkinlik alanına akın etti. Saat 21.00’de başlayan etkinlik 1 saat sürdü. Etkinlik sonunda seyirciler uzun süre ekibi ayakta alkışladı.

Festival kapsamında Tarihi Alan Başkanlığı’na bağlı Anadolu Hamidiye Tabyası’nda Göksel, Berkay, Yüksek Sadakat gibi önemli isimler sahne alacak.

Programa Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri ERSOY, Çanakkale Valisi Sayın İlhami AKTAŞ,  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Özgül Özkan YAVUZ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail KAŞDEMİR, Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU katıldı.

25 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Troya Kültür Yolu Festivali’nde gerçekleşecek programlar için https://troya.kulturyolufestivalleri.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #troya #kültür #festival #anadoluataeşi #anadoluhamidiyetabyası #mehmetnuriersoy #ilhamiaktaş #özgülözkanyavuz #bülentturan #jülideiskenderoğlu #ismailkaşdemir #gösteri #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti