Advert
Advert
Advert

CHP'Lİ ERKEK: 'GAZİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

CHP'Lİ ERKEK: 'GAZİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
CHP'Lİ ERKEK: 'GAZİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ' Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 341 kez okundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Erkek, şunları söyledi:

 

“Her karış toprağında gözyaşı, şehitlerimizin kanı ve gazilerimizin emekleri olan ülkemizde Sakarya Savaşı sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı vermiştir. 19 Eylül günü de bu anlamıyla Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu unvan sonrası Atatürk, ‘kazanılan bu başarı, Yüksek Heyetinizin iradesiyle kuvvet bulan ordumuzun iradesi sayesinde, düşman ordusunun iradesinin kırılması suretiyle belirmiştir. Bu sebeple ödüllendirişinizin gerçek muhatabı yine ordumuzdur.' diyerek şehit ve gazilerimizi unutmamıştır. Şimdi bize düşen görev ise bu topraklarda özgürce yaşayalım diye mücadele verirken gazi olan kahramanlarımızın, geriye kalan yaşamlarında rahat yaşamasını sağlamaktır. Bizler bu inançla CHP olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm milletvekillerimiz ile birlikte meclisimizde gazilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatta olan ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi ve yine korkusuzca canlarını vermiş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyorum.”

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chpgenelbaşkanyardımcısı #muharremerkek #chpçanakkalemilletvekili #gazilergünü #gazimustafakemalatattürk #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti