Advert
Advert
Advert

Atılan Her Gol Fidan Oldu

Atılan Her Gol Fidan Oldu
Atılan Her Gol Fidan Oldu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 953 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 16 Eylül 2022 Cuma günü düzenlenen final programı ile sona erdi.

            

Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen final programına Belediye Meclis Üyesi Kanber Koç, Veolia firması sorumlusu Metin Suadiyeli, İda Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Akgül, Türkiye Ormancılar Derneği Başkanı Murat Can ile STK temsilcileri, belediye personelleri katıldı.

 

Bu yıl, "Atılan her gol fidan olsun, İzmir'in Dağları'nda çiçekler yine açsın" sloganı ile düzenlenen turnuvada, 107 gol atılarak, 107 fidan ile TEMA'ya destek sağlandı. Turnuvada bu yıl kaybettiğimiz çalışma arkadaşlarımız Murat Özkan (Paşa Murat) ve Hakan Özcan da anıldı. Turnuvanın üçüncüsü Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olurken, finalde rakibi Etüd Proje Müdürlüğü'nü 2-1 yenen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü şampiyon oldu.

                             

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen turnuvada, 8 müdürlükten yaklaşık 160 personelin katılımı ile gerçekleştirilen turnuva da 9 kadın personel de maçlarda ter dökerek gollerde katkı sağladılar.

Turnuva kupa töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkalebelediyesi #futbol #turnuva #futbol#gol #fidan #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti