Advert
Advert
Advert

Vali İlhami Aktaş'tan Kahraman Gazilerimize Ziyaret

Vali İlhami Aktaş'tan Kahraman Gazilerimize Ziyaret
Vali İlhami Aktaş'tan Kahraman Gazilerimize Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 954 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Kahraman Gazilerimizi ve ailelerini ziyaret etti.

 

Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan KESKİN’in eşi Ayten KESKİN’i, Kıbrıs Gazisi Celal MUSLUBAŞ ve Kıbrıs Gazisi Nejdet KABASAKAL’ı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gazilerimiz ve aileleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan KESKİN’in eşi Ayten KESKİN’e, Kıbrıs Gazisi Celal MUSLUBAŞ, Kıbrıs Gazisi Nejdet KABASAKAL ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.

 

Merhum Kıbrıs Gazisi Hasan KESKİN’in eşi Ayten KESKİN, Kıbrıs Gazisi Celal MUSLUBAŞ ve Kıbrıs Gazisi Nejdet KABASAKAL, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Her fırsatta kahraman gazilerimizin yanında olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, “Vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan kahraman gazilerimize sağlık ve mutluluk, ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Gazi ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER de eşlik etti.

 

 

 

 

 

#çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #gazilergünü #gazi #şehit #aile #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti