Advert
Advert
Advert

VALİ İLHAMİ AKTAŞ LAPSEKİDE

VALİ İLHAMİ AKTAŞ LAPSEKİDE
VALİ İLHAMİ AKTAŞ LAPSEKİDE Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 613 kez okundu.

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Lapseki ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Lapseki Kaymakamlığına atanan Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Lapseki Kaymakamlığı önünde Kaymakam Emre ÖZTÜRK tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra makamında Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Vali İlhami AKTAŞ, Kaymakam Emre ÖZTÜRK’ e yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

 

Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a iyi temennilerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ardından Lapseki belediyesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ’ dan Lapseki Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ ve belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Vali İlhami AKTAŞ’ a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Belediye ziyareti sonrasında Lapseki programı kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Ayçiçeğim, Bal Çiçeğim” Projesi Tarla Günü ve Hasat Şenliği kapsamında yetişen ayçiçeklerin hasat törenine katıldı.

 

Tarla Günü ve Hasat Şenliğine; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, Kurum Müdürleri, Çardak Belediye Başkanı Metin SEMERCİ, Umurbey Belediye Başkanı Erdal DOĞAN, İl Genel Meclis Üyeleri Halil ÖZER ve Hasan ENGİN, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık ERGİN, Çanakkale Ziraat Oda Başkanı İsmail KAYA, Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail SEVİM, Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray ERGÜN, kurum temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Tarla Günü ve Hasat Şenliği töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü "Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi " alt projesi " Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi" projesi kapsamında kabul edilerek finanse edilen, Ayçiçeğim, Bal Çiçeğim projesi kapsamında yetişen ayçiçekleri hasat törenin de; AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ,   Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, Lapseki İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali KAÇAN ve Tarla Sahibi İl Genel Meclis Üyesi Halil ÖZER tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler tarafından edilen duaların ardından Ayçiçekleri hasat edilmeye başlandı.

 

Hasat programın sonrasında üreticilerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Ayçiçeğinin, yetiştirilmesinden hasadına kadar yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #lapsekibelediyesi #ayçiçeğim #balçiçeçiğim #proje #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti