Advert
Advert
Advert

Başkan Vekili Mutluay, Çanlılarla Buluştu

Başkan Vekili Mutluay, Çanlılarla Buluştu
Başkan Vekili Mutluay, Çanlılarla Buluştu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1132 kez okundu.

Belediye Başkan Vekili M.İrfan Mutluay Kepez Çanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Kültür Etkinliğine katıldı.

Kepez Meydanında gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan Mutluay, “Topraklarımızın yetiştirdiği en önemli yazarlardan Yaşar Kemal yıllar önce katıldığı bir televizyon programında Tema Başkanı Hayrettin Karaca ile birlikte konuk olmuştu ve demişti ki ben kültür insanıyım , Anadolu'nun kültürünü yaşatmaya çalışıyorum , Hayrettin Karaca ise ülkenin topraklarını erozyona karşı savunuyor , bir vatanı vatan yapan yurdu , yurt yapan ise toprak kadar kültürdür .İşte burada Çanlılar Derneği yapmış oldukları etkinlikle kültürüne sahip çıkıyor .Bu coğrafyanın kültürüne sahip çıkarak bunu yaşatmaya çalışıyor. Bu yüzdendir ki Çanlılar Derneğini, derneğin kurucu başkanını ve etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Etkinlik halk dansları gösterilerinin ardından pilav ikramı ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkel #irfanmutluay #kepez #çanlılar #yardımlaşma #dayanışma #derneği #kültüretkinliği #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti