Advert
Advert
Advert

Kılıçdaroğlu ve Erkek'ten 5 Partiye Ziyaret

Kılıçdaroğlu ve Erkek'ten 5 Partiye Ziyaret
Kılıçdaroğlu ve Erkek'ten 5 Partiye Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2273 kez okundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Millet Masası toplantısı öncesi Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye ziyaretler gerçekleştirdi.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2 Ekim Pazar günü 5 siyasi parti lideri ile yapacağı görüşme öncesi istişare toplantılarını tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'ı, Salı günü Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ı, Çarşamba Günü Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nu ve Perşembe günü ise İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek eşlik etti. Ziyaretlerde, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Millet Masası toplantısında görüşülecek konuların ele alındığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chpgenelbaşkanyardımcısı #chpgenelbaşkanı #kemalkılıçdaroğlu #muharremerkek #iyiparti #devapartisi #saadetpartisi #gelecekpartisi #demokratpartisi #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti