Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİNDEN BAYRAMİÇ ÇIKARMASI

GELECEK PARTİSİNDEN BAYRAMİÇ ÇIKARMASI
GELECEK PARTİSİNDEN BAYRAMİÇ ÇIKARMASI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3231 kez okundu.

 

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer beraberinde Ezine İlçe Başkanı Ramazan Dingin ve İl Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyetle Bayramiç ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlere ilçe Pazar yerinden başlayan heyet burada tezgah açan esnaflara ve vatandaşlara Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek partinin vaatlerini anlatan broşürler takdim etti.

Bayramiç esnaflarını da ziyaret eden heyet Pazar programının ardından Bayramiç belediye başkanlığını ziyaret etti. Belediye başkanı Mert Uygun’un ilçe dışında olmasından dolayı heyeti Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Karadeniz ağırladı. Ziyarette belediyenin yaptığı çalışmalar üzerine sohbette bulunuldu.

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Özsüer bugün heyetimizle birlikte Bayramiç ilçemizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz ile ilgili notlarımızı aldık. İlçe ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek ifadelerini kullandı.

‘’KAZ DAĞLARININ ETEĞİNDEKİ BAYRAMİÇ İLÇEMİZDE SU SIKINTISI OLMASI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL’’

Bayramiç ilçesinin kaz dağlarının eteğinde olmasına rağmen içme suyu ile ilgili sıkıntıları olduğunu öğrenen Özsüer Bayramiç ilçesinden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a çağrı yaparak Bayramiç ilçesinin kaz dağı suyunun kullanımı için yapmak istediği içme suyu barajı konusunda Bülent Turan’ın el vermesini talep etti.

‘’BİNALI YILDIRIM DAĞI TAŞI EKİN DİYOR, BÜLENT TURAN ZARAR EDİYORSANIZ EKMEYİN DİYOR’’

Pazar ziyaretinde çiftçilik yapan bir esnafla girdikleri diyalogu da anlatan Özsüer maalesef bir çiftçimiz Bülent Turan’ın köylerini ziyaretinde kendisine 3 kez zarar ediyoruz ne olacak bizim halimiz diye sorduğunu Bülent Turan’ın da topluluk önünde değil kahveden ayrılırken kendisine zarar ediyorsanız ekmeyin kardeşim dediğini ifade etti. Çiftçini kafası karışık ekelim mü ekmeyelim mi konusunda ikilem yaşıyor ifadelerini kullandı. Özsüer Binali bey dağı taşı ekin diyor, Turan ise ekmeyin diyor çiftçinin kafası yeterince karışık ifadelerini kullanarak Bülent Turan’dan bu sözlerine de açıklık getirmesini rica etti.

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartissi #vahapözsüer #bayramiç #pazar #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti