Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali İlhami AKTAŞ, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Çanakkale Valiliği tarafından muhtarlar onuruna verilen yemekte köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Vali Aktaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 378 kez okundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Deniz Polis Evi’nde düzenlenen programa; Vali İlhami AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Müdürleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin ARSLAN ile merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin Vali İlhami AKTAŞ ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sarıbeyli Köyü Muhtarı Şahin ARSLAN tarafından birer konuşma yapıldı.

 

Muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Köy ve mahalle muhtarlarımız, programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #muhtarlargünü #yemek #program #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor