Advert
Advert
Advert

TOKİ KONUTLARINI DÜRBÜNLE ARADILAR

TOKİ KONUTLARINI DÜRBÜNLE ARADILAR
TOKİ KONUTLARINI DÜRBÜNLE ARADILAR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 647 kez okundu.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer ve Beraberindeki heyet aralık 2019’da müjde olarak verilen 100.000 konutun Çanakkale’ye düşen 500 konutunu esenler bölgesinde söz konusu inşaatın yapılacağı yerde dürbünle aradı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Özsüer şu ifadelere yer verdi;

Hükümetin Aralık 2019 ‘da yine kamuoyu paylaştığı ve büyük müjde olarak verdiği 100.000 Adet TOKİ Konutunun şehrimize düşen 500 adeti nerede diye işe koyulduk.

Genel Merkezimiz parti başkanlık kurulumuza canlı bağlanarak incelemelerde bulunduk. Fakat inşaatın yapılacağı ifade edilen yerde yeller esiyordu. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlık yaptığı parti başkanlık kuruluna canlı bağlanarak esenler mahallesinde yapılacağı söylenen 500 adet konutu aradık fakat bulamadık. Hak sahiplerine ulaştık kendilerini 3 yıldır kimsenin arayıp sormadığını da ifade ettiler.  21 İlimizdeki Gelecek Partisi yöneticileri kendi illerinde TOKİ’nin konutlarını aradılar fakat onlarda bulamadılar. Ya harfiyat yapılmış araziler ya da asansör boşluğuna kadar açılmış 4-5 adet kazıdan başka birşeye ulaşamadılar ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer #toki #konut #gelecekpartisi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti