Advert
Advert
Advert

ÇTSO YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sayın Ünal Özcan’ı ziyaret etti.

ÇTSO YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
ÇTSO YENİ YÖNETİM KURULU ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 286 kez okundu.
Advert

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen ziyarette; “Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Ayşe Önen Özoğuz, Deniz Tennioğlu, Şakir Kutluay ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan’ı ziyaret ettik. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sürekli dirsek teması ve işbirliği içinde olduğumuz kurumlar arasında yer alıyor.  Yeni dönemde hep beraber Çanakkale için yine projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”  dedi.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #çesob #ziyaret #selçuksemizoğlu #ünalözcan #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ÇOMÜ İle İŞ-KUR Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
ÇOMÜ İle İŞ-KUR Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi Gerçekleşti
17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi Gerçekleşti