Advert
Advert
Advert

Karabiga Doğalgaza Kavuştu

Alt yapı çalışmaları tamamlanan Karabiga beldesinde doğalgaz açılış ve meşale yakma töreni gerçekleştirildi.

Karabiga Doğalgaza Kavuştu
Karabiga Doğalgaza Kavuştu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 993 kez okundu.

Doğalgaz açılış ve meşale yakma tören programına; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, İl Genel Meclis Başkanı Nejat ÖNDER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, AK PARTİ  İl Başkanı Naim MAKAS, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, İl Genel Meclis Üyesi Nihat BORAZAN, Belediye Başkanları, kurum amirleri, Genel Meclis Üyeleri, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş ADIBELLİ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Doğalgaz açılış ve meşale yakma töreninde AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, AK PARTİ İl Başkanı Naim MAKAS, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ ve AKSA Çanakkale İl Müdürü Çağdaş ADIBELLİ tarafından birer konuşma yapıldı.

                 

Yapılan konuşmaların ardından Karabiga Belediye düğün salonu önünde, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindekiler tarafından hayırlı olsun temennileri eşliğinde meşale yakılarak Karabiga beldesine ilk doğalgaz verildi.

 

Doğalgaz açılış ve meşale yakma töreni sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyet Karabiga ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

İlk olarak Karabiga beldesinde hayırsever şirket CENAL Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapımı devam eden Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyet, okulun yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Ardından Karabiga Beldesinde uzun yıllar okul olarak hizmet veren ve Çanakkale Savaşı’nda hastane olarak da kullanılan Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Taş Mektep binasını incelmelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve beraberindeki heyete, İçerisinde şark köşesi, bilgisayarlı ve bilgisayarsız ders çalışma ortamı olan ve Kitap Kafeye dönüştürülen Taş Mektep hakkında Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ tarafından bilgi verildi.

 

Vali İlhami AKTAŞ, Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Taş Mektep Binasının yapım aşamalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Karabiga Beldesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karabiga Beldesi incelmeleri toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

#karabiga #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #çanakkalemilletvekili #jülideiskenderoğlu #çanakkale nejatönder #erdinçdolu #bülenterdoğan #naimmakas #şadandoğan #geyiklibelediyebaşkanı #mevlütoruçoğlu #aksa #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti