Advert
Advert
Advert

Özsüer'den Bülent Turan'a Çağrı: ‘El Verin Bu İşi Çözün’

Özsüer'den Bülent Turan'a Çağrı: ‘El Verin Bu İşi Çözün’
Özsüer'den Bülent Turan'a Çağrı: ‘El Verin Bu İşi Çözün’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 876 kez okundu.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın 2017 yılı kurban bayramında verdiği eski adliye binasının yıkılarak rekreasyon alanı olarak kullanılacağı sözünü hatırlatarak  aradan 5 bayram geçti hala atılan adım yok diye sitem etti.

 

İl Kadın kolları başkanı Ebru Ertekin, İl Başkan Yardımcısı Gülşah Ölçer ‘den oluşan bir heyetle Eski Adliye binasına giderek incelemelerde bulunan Özsüer incelemenin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a çağrıda bulunarak destek verin bu bina yıkılsın şehir nefes alsın ifadelerini kullandı.

 

                         

     

Özsüer sözlerine şu şekilde devam etti;

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın 2017 yılı kurban bayramı programında Çanakkale halkına müjde olarak lanse ettiği söz için herhangi bir adım atılmadı. Karar mercinin belediye başkanlığı olduğunu biliyorduk fakat yaptığımız incelemelerde 2014 yılında Çanakkale belediye meclisinin bu yönde bir kararı olduğunu öğrendik.

 

Maalesef gelinen noktada bina atıl bir bina haline geldi . Denetimli serbestlik müdürlüğünün de yeni adliye binasına taşındığını belirten Özsüer binanın acilen yıkılarak kentlilerin nefes alabileceği bir alan getirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #gelecekpartisiçanakkaleilbaşkanı #vahapözsüer #adliye #bülentturan #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti