Advert
Advert
Advert

ZAFER PARTİSİ’NDEN 10 KASIM MESAJI

ZAFER PARTİSİ’NDEN 10 KASIM MESAJI
ZAFER PARTİSİ’NDEN 10 KASIM MESAJI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 371 kez okundu.

Yurdumuzun kurtarıcısı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu, Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük lider, önemli komutan ve eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak özlemle anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, hayatını, Türk Milleti ve onun bağımsızlığına adamış, milli birlik ve bağımsızlığımızın, çağdaş Türk Milletinin ve aydınlanmanın simgesi olmuş, üstün nitelikleri, kişiliği ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuş bir isim olarak aramızdan ayrılışıyla başta Türk Milleti olmak üzere bütün dünyayı yasa boğmuştur. Bu yas; zekasına, adaletine, stratejilerine ve milli kimliğine duyulan saygıdan kaynaklanmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen ve “hasta adam” olarak nitelendirilen Türk Milletini, eşsiz dehası, azim ve kararlılığı ile ayağa kaldırmış, başarıyla çıktığı kurtuluş mücadelesi sonrasında, yeni bir devlet kurmuştur. Gerçekleştirdiği yeniliklerle Milletimize demokratik bir cumhuriyet ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir. Türkiye Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğünün en kıymetli eseridir. Türkiye Cumhuriyetini kuran Büyük Önder, aynı zamanda ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel hayatta bir çok ilki başarmış bir inkılapçıdır.

Atatürk’ün “En büyük eserim” olarak nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet ettiği, demokratik, laik, sosyal devlet anlayışıyla millet egemenliğine dayalı hukuk devleti olan Cumhuriyetimiz, “Ne mutlu Türküm diyene!” diye haykırabilenlerin çabalarıyla ilelebet payidar kalacaktır.

Cumhuriyetimizin kazanımları ve Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; hoşgörü, uzlaşma, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığı için çok çalışmak, her Türk’ün en temel bir görevidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız ve medeni bir toplum olarak ilelebet var olması inanç ve ülküsüyle, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde Anadolu’da başlatılan Kurtuluş Savaşı, her Türk vatandaşının en öncelikli rehberi olacaktır.

Geleceğe ışık tutmak isteyen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” sözü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini anlamanın ve korumanın parolasıdır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında, bir kez daha rahmet, özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz.

Ruhun Şad Olsun Büyük Atam.

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Hasan Demir

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #10kasım #zaferpartisiçanakkaleilbaşkanı #hasandemir #mustafakemalatatürk #anma #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti