Advert
Advert
Advert

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN DENİZ’E ZİYARET

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİNDEN  BAŞKAN DENİZ’E ZİYARET
ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİNDEN  BAŞKAN DENİZ’E ZİYARET Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 535 kez okundu.

 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri İ.Volkan Temiz ve  İ.Berkin Karaca Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Abdullah Deniz’i makamında ziyaret ettiler.

ÇTSO Yöneticileri Ticaret Borsasının yeni dönem Yönetim Kurulunu ve Meclisini tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

17 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale ekonomisinin ticaretten sanayiye tarımdan turizme tüm yönleriyle bir bütün olduğunu kaydeden Abdullah Deniz, “Çanakkale Ticaret Borsası olarak şehrin ekonomisinin geleceğine yön vermek için Ticaret ve Sanayi Odamız ile yakın işbirliği içerisindeyiz. İnşallah gelecekte de birlikte gerçekleştirdiğimiz projelerle, Odamız ile işbirliğimiz güçlenerek devam edecektir. Bu vesile ile ben de Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönem yönetimini tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #çanakkaleticaretborsası #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti