Advert
Advert
Advert

Vali İlhami AKTAŞ’ın '24 Kasım Öğretmenler Günü'Mesajı

Vali İlhami AKTAŞ’ın '24 Kasım Öğretmenler Günü'Mesajı
Vali İlhami AKTAŞ’ın '24 Kasım Öğretmenler Günü'Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 429 kez okundu.

 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, 24 Kasım 1928 tarihinde "Millet Mektepleri Başöğretmenlik" unvanının verilmesi dolayısı ile idrak edilen Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimizi sevgi ve içtenlikle kutluyorum.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler!  Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır.” sözüyle öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, öğretmenlerimize duyduğu güveni ifade etmiştir.    

Bilimi rehber alan, ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesi ve ülkemizin geleceğinin şekillenmesi, her türlü zorlu koşulda özveriyle çalışan saygıdeğer öğretmenlerimizle mümkündür.    

Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, istikbalimizin mimarı olan öğretmenlerimize ne kadar minnettarlık duysak azdır.  

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyor, ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #24kasım #öğretmenlergünü #başöğretmen #gazimustafakemalatatürk #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti