Advert
Advert
Advert

Engelsiz Bir Dünya Sevgiyle Mümkün

Engelsiz Bir Dünya Sevgiyle Mümkün
Engelsiz Bir Dünya Sevgiyle Mümkün Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 490 kez okundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ortak bir mesaj yayımladı:

“Engelsiz bir dünya sevgiyle mümkün. Engelli kardeşlerimizin sanattan spora, eğitime, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda gösterdikleri başarı, herkes için bir örnek ve motivasyon kaynağıdır. Engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında, hiç kimseye muhtaç olmadan toplum içerisinde eşit şekilde var olabilmeleri temel bir insan hakkıdır. Engelli vatandaşlarımızın maruz kaldığı eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, istihdam sağlamak, hayat koşulları ve bakım hizmetlerini iyileştirmek, ön yargılarla mücadele etmek ve onlara güvenli bir gelecek sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve engellilik alanında 2030'a kadar Türkiye'nin yol haritası olacak 'Engelsiz Vizyon' Belgesi'nin eylem planları da hayata geçiyor. Ancak bu konu, sadece hükümetin, devletin değil; tüm toplumun duyarlı olmasını ve ortak çabasını gerektiren özel bir konu. Bu nedenle, toplumun bütün kesimleri olarak daha fazla hassasiyet göstermeli, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, yaşam kalitelerini artıran çalışmalara hep birlikte omuz vermeliyiz.

Bedenlerde başlayan engelin yüreklerde son bulacağı inancıyla, tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve güzelliklerle dolu yarınlar diliyoruz.”

 

 

 

 

 

#çanakkale #akparti #bülentturan #jülideiskenderoğlu #3aralık #dünya #engelliler #günü #mesaj #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti