Advert
Advert
Advert

CHP'Lİ ERKEK'İN SORULARINA CEVAP VERİLEMEDİ

CHP'Lİ ERKEK'İN SORULARINA CEVAP VERİLEMEDİ
CHP'Lİ ERKEK'İN SORULARINA CEVAP VERİLEMEDİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 4149 kez okundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in yaklaşık 5 yıldır tamamlanmayan Çanakkale Merkez Spor Salonu ile alakalı sorularına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu cevap veremedi. Soru önergesine ilişkin açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, sadece proje sözleşmesinin 21.09.2020 tarihinde fesih edildiğini söyledi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Barbaros Mahallesi'nde yapımı tamamlanamayan Çanakkale Merkez Spor Salonu ile alakalı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na 1 Ağustos 2022 tarihinde soru önergesi verdi.

 

"PROJENİN ATIL VAZİYETTE OLDUĞU GÖRÜLMÜŞTÜR"

CHP'li Erkek önergesinde, 2018 yılında yapımına başlanan ve 40.000.000 TL maliyeti olduğu belirtilen projenin yapılan son incelemelerde atıl vaziyette olduğunu gördüklerini açıkladı.

Erkek, cevaplaması istemiyle Bakan Kasapoğlu'na, "Çanakkale Merkez Spor Salonu projesi, vaat edilenin aksine yaklaşık 5 yıldır tamamlanmamasının sebebi nedir? 40.000.000 TL maliyetli Çanakkale Merkez Spor Salonu projesi ne zaman tamamlanacaktır? Çanakkale Merkez Spor Salonu projesinde bu zamana kadar yüklenici firmaya ne kadar ödeme yapılmıştır? Çanakkale Merkez Spor Salonu projesinin gecikmesinden dolayı firma ve ilgili bürokratlar hakkında gerekli soruşturmalar yapılmış mıdır?" sorularını yöneltti.

 

CEVAP VERİLEMEDİ

CHP'li Erkek'in önergesine cevap veren Bakan Kasapoğlu, "Çanakkale Merkez Spor Salonu yapım işi 21.09.2020 tarihinde fesih edilmiş olup ikmal ihalesi süreci halen devam etmektedir." ifadelerini kullandı. Kasapoğlu'nun Erkek'in sorularından çoğunu yanıtsız bıraktığı görüldü.

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #muharremerkek #sporsalonu #proje #yanıt #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti