Advert
Advert
Advert

MEDİKAL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın 20 no’lu Meslek Grubunda faaliyet gösteren medikal sektör temsilcileri Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

MEDİKAL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
MEDİKAL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 707 kez okundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi ve 20 no’lu Meslek Komite Temsilcisi Berkin Karaca, Meclis üyesi ve 20 no’lu Meslek Komite üyesi Fikri Kutlu ile sektör temsilcileri hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Üyelerimizin sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sorunları alıyor, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere ilgili tüm kurumlarımıza iletiyoruz. Geçen hafta Yönetim Kurulu üyelerimizle beraber TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde de sizlerden gelen talepleri bir kez daha iletme şansımız oldu. Medikal sektörümüzün önemini pandemi sonrasında çok daha iyi anlamış olduk. Bu süreç içinde de yaşanan sorunları sürekli olarak ileterek üyelerimizin sesi olmaya çalıştık. Bugün Odamızın medikal sektör temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Yapabileceğimiz çalışmalar ve işbirliklerini görüştük. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #selçuksemizoğlu #medikal #sektör #ziyaret
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti