Advert
Advert
Advert

ÇTSO YÖNETİM KURULU TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA KATILDI

ÇTSO YÖNETİM KURULU TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA KATILDI
ÇTSO YÖNETİM KURULU TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA KATILDI Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 982 kez okundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Çelik ve Akın Yalman ile Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Aydeğer, 16. İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nin açılışına katıldı.

Çanakkale Valiliği koordinasyonunda ve Odamızın paydaş olarak yer aldığı “Çanakkale Fuar Standı” her sene olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü.  Çanakkale’nin doğal yapısı, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımının yapıldığı Çanakkale Fuar Standı bu yıl Travel Turkey İzmir’de A Hall No:110’de yer alıyor.
 

 

“TURİZM SEKTÖRÜNÜN SEZONA YAYILMASI İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Travel Turkey Fuarında turizm sektörüyle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yalman; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak turizm sektörünü tüm değerleriyle beraber ele alıyor ve büyümesi için çalışmalar yürütüyoruz. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasıyla beraber İlimizin turizmde ulaşılabilirlik düzeyi önemli oranda arttı. Turizm sektör temsilcilerimizle beraber yurt içinde ve yurt dışında tanıtım faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. İlk hedef olarak kendimize Balkan pazarını seçtik. Bulgaristan Sofya’da faaliyet gösteren turizm acenteleriyle yaptığımız “Info Çanakkale” tanıtım etkinliğimizin meyvelerini hep beraber topluyoruz. Balkan pazarında tanıtım çalışmalarımıza 2023 yılının başından itibaren devam edeceğiz. İlimizde turizm sektörünün tüm sezona yayılması için tüm gücümüzle çalışıyoruz.”

“KRUVAZİYER TURİZMİ İÇİN MEVCUT ALTYAPIMIZI VE HİMET KALİTEMİZİ ARTIRMAK ZORUNDAYIZ”

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik; “Turizm acenteleri olarak İlimize gelen turistlere sunulan hizmet yelpazesini ve niteliğini geliştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kruvaziyer turizmin önemimin farkındayız. İlimizi, kruvaziyer turizm müşteri profiline daha iyi hizmet sunması için mevcut altyapımızı ve hizmet kalitemizi artırmak zorundayız. Bu amaçla Odamız çatısı altında faaliyet gösteren turizm sektör temsilcileri olarak yeni projelere üretmek için çalışıyoruz.”

“TURİZM SEKTÖRÜNÜ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK SÜREÇLERİNE UYUMDA DESTEKLEMELİ VE BİLİNÇLENDİRMELİYİZ.”

Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Aydeğer; “İlimizin turizm sektöründe gelişmesi ve rekabet gücünü artırması için sürdürülebilirlik kriterlerine uyum sağlaması olmazsa olmazlarımız arasına girdi. Özellikle konaklama sektörü için sürdürülebilirlik kriterleriyle çok yakın bir süre içinde karşı karşıya kalacağız. Üyelerimizin sürece kolaylıkla ayak uydurması ve adapte olması amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.”   

 

 

 

 

 

#çanakkale #çtso #izmir #fuar #uluslararası #turizm #ticaret #kongre #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti