Advert
Advert
Advert

Emniyetten Huzurevi Sakinlerine Trafik Eğitimi

 Emniyetten Huzurevi Sakinlerine Trafik Eğitimi
 Emniyetten Huzurevi Sakinlerine Trafik Eğitimi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 699 kez okundu.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünce 2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Resmi ve Özel huzurevleri ile engelli bakım merkezlerinde trafik güvenliği konusunda eğitim verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çanakkale Kepez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde "İncinebilir Yol Kullanıcıları" grubunda bulunan huzurevi sakinlerine, trafik kazalarına karışma ihtimalinin yüksek olduğu yerler ve trafikte bu kazaların azaltılıp önlenmesi için yapılabilecekler hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan eğitim çalışması hakkında yapılan açıklamada; “Eğitim faaliyeti huzurevinde yaşayan 39 büyüğümüz ve huzurevinde çalışan 12 personel ile yürütülmüştür. Eğitimde büyüklerimize "İncinebilir Yol Kullanıcılarının" trafik ortamında uyması gereken kurallar anlatılmıştır.

Bilgilendirme eğitimi bittikten sonra değerli büyüklerimizin sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla bocce spor müsabakası ve masa tenisi faaliyeti gerçekleştirilmiştir”  ifadeleri yer aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #huzurevi #kepez #kepezhuzurevi #çanakkalekepezhuzureviyaşlıbakımverehabilitasyonmerkezi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor