Advert
Advert
Advert

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale’de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale’de
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale’de Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 642 kez okundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, Seyit Onbaşı'nın Çanakkale Savaşları'nda namluya sürdüğü top mermilerini simgeleyen top mermisi figürlerinin yerleştirildiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kulelerinde incelemelerde bulunmak için Çanakkale’ye geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İSKURT, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir URALOĞLU, Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Sezgin KÜÇÜKBEKİR, Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, AK PARTİ İl Başkanı Naim MAKAS, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, İl Genel Meclis Üyesi Nihat BORAZAN,  ÇOK A.Ş. yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürlerinin de bulunduğu 1915 Çanakkale Köprüsü incelemelerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU ve Vali İlhami AKTAŞ, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında yetkililerinden brifing aldılar.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, 1915 Çanakkale Köprüsü KGM binası incelemelerinin ardından 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Basın açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU, Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindeki heyetle birlikte, 318 metrelik kulelerin üzerine yerleştirilen 16 metrelik top mermileri ile dünyanın en uzun kulelerine sahip asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü Avrupa Güney Kulesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar.

 

 

 

 

#çanakkale #ulaştırmavealtyapıbakanı #adilkaraismailoğlu #1915çanakkaleköprüsü #seyitonbaşı #kule #top #mermi #çanakkalesavaşları #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Pazaryeri Veznesi Açılıyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor