Advert
Advert
Advert

Eşref Bener Varol İYİ Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Eşref  Bener Varol İYİ Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı
Eşref  Bener Varol İYİ Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 4427 kez okundu.

İYİ Parti 3.Olağan kongresi için mevcut İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a rakip çıktı. Kurucu İl Yönetiminde olan Avukat Eşref Bener Varol, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Parti içerisinde İl Başkanlığı için başka adaylarında çıkması bekleniyor.

İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a karşı adaylığını açıklayan ilk isim; Avukat Eşref Bener Varol oldu. İYİ Parti Kurucu il yönetim üyesi ve bir sürede İl Başkanlığı yapan Varol düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Varol’un ardından İYİ Parti içerisinden İl Başkanlığı için başka adaylarında çıkması bekleniyor.

Eşref Bener Varol adaylık açıklamasında; “Ülkemizin içinde bulunduğu hukuk, adalet, sağlık, ekonomi, eğitim, şiddet, istismar, çevre ve daha birçok sorun İYİ Parti iktidarında çözülecektir. Kurucu İl yönetiminde olduğum, ardından 2018 seçimlerinde İl Başkanlığı yaptığım partimiz, 2018 milletvekilliği seçimlerinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz’un adaylığında yüzde 17 oyla Türkiye dördüncüsü oldu. İnşallah bu seçimde tüm iller arasında Türkiye birincisi olacağız ve yarım kalan hikayemizi tüm teşkilatlarımız ve partililerimizle birlikte tamamlayacağız” dedi.

 

“YARIM KALAN HİKÂYEMİZİ TEŞKİLATLARIMIZ VE PARTİLİLERİMİZLE TAMAMLAYACAĞIZ”

İYİ Parti içerisinde birlik ve beraberlikle çalıştıklarını ifade eden Varol; “Çanakkale olarak partimizin bayrağını en üst mercilerde dalgalandırmakta ve bununla gurur duymaktayız. Çanakkale ili olarak genel başkan yardımcılığı, yüksek istişare kurulu üyeliği, iki belediye başkanlığı, belediye başkan yardımcıları, birçok belediye meclis üyeliği ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte elele, birlik içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar partimizin il ve İlçe teşkilatlarında görev alan tüm yöneticilerimize, seçimlerde aday olma cesareti gösteren tüm adaylarımıza, en önemlisi sahada nefer olan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

“DAYANIŞMA, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Seçime katılacak adaylara da başarılar dileyen Varol; “Bu demokrasi yarışında kırmadan, dökmeden, parti birlikteliğimizi koruyarak, Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde hizmet etmek için yarışacağız. Bunu takdir edecek olan üyelerimiz ve delegelerimizdir. Tüm aday arkadaşlarımıza bu hizmet etme istekleri ve partimizin bayrağını daha yükseğe taşıma arzuları için teşekkür ediyor, seçimde başarılar diliyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, ülkemizin ve partimizin ihtiyacı olan dayanışma ve birliktelik içerisinde, elele vermek dileğiyle; kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet diyorum. Çıktığımız bu kutlu yolun ülkemize, partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Medeniyet yolunun taşlarını döşemeye, ülkemiz için gecemizi gündüzümüze katmaya, partimizin güneşi en yükseğe çıkarmaya yol arkadaşlarımız, yönetim kurulu üye adayı arkadaşlarımızla birlikte adayız” dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilbaşkanlığı #iyiparti #eşrefbenervarol #aday #açıklama #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti