Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ 2022 Yılı Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2022 Yılı Dış Paydaş Toplantısı Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ 2022 Yılı Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
ÇOMÜ 2022 Yılı Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 491 kez okundu.

Toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye ÜNÜVAR, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan AKDUR ile Prof. Dr. Pelin KANTEN, İl Müdürleri, Kamu kurum temsilcileri, STK, özel şirket temsilcileri, mezunlar ve basın temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından yapılan sunum ve gündem maddelerinin konuşulmasıyla devam eden 2022 yılı Dış Paydaş Toplantısında, katılımcı kurum kuruluş, özel şirket temsilcileri ve mezunlardan gelen fikirlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin, Çanakkale’nin gelişimi, değişimi ve ilerlemesi açısından büyük katkılar sağladığını belirtti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, toplantıya katılımlarından dolayı Vali İlhami AKTAŞ’ a teşekkür etti.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #çomü #toplantı #çomürektörü #sedatmurat #ismailkaşdemir #troyakültürmerkezi #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti