Çanakkalespor deplasmanda 2-1 galibiyet serisini sürdürdü

Çanakkalespor deplasmanda 2-1 galibiyet serisini sürdürdü

Çanakkalespor, ligdeki başarılarını hız kesmeden sürdürüyor. Bayramiç Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya kalan Çanakkalespor, 2-1 galip ayrıldı.

Spor - 2024-05-20 15:17:06 Bu içerik 358 kez okundu.

 

Play-off yolunda önemli bir üç puan alan Çanakkalespor’da Teknik Direktör Işık Kahraman Sönmez, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Çanakkalespor Teknik Direktörü Kahraman Sönmez’in düzenlediği basın açıklamasında; “Bayramiç Belediyespor maçı play off yolunda önemli bir maçtı, rakibimizin bizi baskı altına almak isteyeceğini ve maçın gergin geçeceğini biliyorduk, 10 kişi kalmamıza ve penaltımızın verilmemesine rağmen 2-1 kazanmasını bildik. Taraftar gücümüz de sağolsunlar deplasmanda bizi yalnız bırakmadılar. Performans olarak 8 maçta 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile önemli bir yol kat ettiğimize inanıyorum. Takım olarak ne yaptığını bilen bir ekibiz. Haftaya Esenlerspor maçı ile önce play off'u garantileyip daha sonra hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Çanakkalespor kulübü şehrin takımıdır ve en kısa zamanda özlenen profesyonel liglere çıkacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER