Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Üniversite - 2024-05-20 15:26:55 Bu içerik 374 kez okundu.

 

 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimliğinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dekanlık makamında gerçekleştiren törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile akademik personel katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu “Fakültemizde ve Merkezimizde İlgi hocamın ve Celal hocamın fazlasıyla emeği var, kendilerine teşekkür ederiz. Tüm görevler geçici asıl olan kurumdur. Dolayısıyla bundan sonra da en iyiye ulaşmak için beraber çalışmaya devam edeceğiz” diyerek görevlerine yeni başlayan dekan, dekan yardımcısı, başhekim ve başhekim yardımcısına hayırlısı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

 

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, yakın zamanda merkezin kapasitesini arttırmayı düşündüklerini sözlerine ekleyerek “Biz de bu süreçte üniversite yönetimi olarak fakültemizin ve merkezimizin yanında olacağız” dedi.

 

Tören sonrasında duygu ve düşüncelerini aktaran Dr. Öğr. Üyesi Celal Genç “Birlikte çalıştık, emek verdik. Buranın her bir köşesinde emeğimiz, hatıramız, hafızamız var. Görevi devralan hocamıza başarılar diliyorum. Onun başarılı olması bizim başarılı olmamız demek. Çalıştığımız ortamın güzel ve huzurlu olması hepimizin dilediği bir şey” dedi.

 

Başhekim V. Doç. Dr. Raif Alan konuşmasında, başhekimlik süresince verdiği katkılar ve emeklerden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Celal Genç’e teşekkür ederek bundan sonraki süreçte iyiyi daha iyi yapabilmek için istişare halinde çalışacaklarını dile getirdi.

 

Dekan Prof. Dr. Mustafa Tunalı, kendisine duyduğu güvenden dolayı Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkür ederek “Bütün arkadaşlarımızla birlikte sadece diş hekimliği fakültemize değil üniversitemize, Çanakkale’mize ve ülkemize katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Hep birlikte çalışarak sizlerin de desteğiyle daha ileriye ulaşacağız” dedi.

 

Devir teslim töreni, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun çiçek takdiminin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER