Yeşim Karadağ, Genel Başkan Yardımcılığına atandı

Yeşim Karadağ, Genel Başkan Yardımcılığına atandı

Yeşim Karadağ Gelecek Partisi Kadın Politikaları Genel Başkanlığına atandı.

Gündem - 2024-05-23 16:51:25 Bu içerik 274 kez okundu.

 

 

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi, kültür ve turizm politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Yeşim Karadağ gelecek partisi parti başkanlık kurulunda yaşanan değişimle birlikte kadın politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığına atandı.

 

Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan atama ile Gelecek Partisinin kadın kolları teşkilatları bir Çanakkale'li ye emanet edilmiş oldu.

 

Son yıllarda Ankara siyasetinde etkili olan Çanakkale'li isimlerde artış yaşanırken Yeşim Karadağ gerçekleşen atama ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;

 

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun olurları ile kurucusu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum  Gelecek Partimizin Genel Merkez kadın politikaları başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bana güvenerek şahsımı bu göreve layık gören  başta genel başkanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere parti başkanlık kurulumuza şükranlarımı sunuyor, almış olduğum her görev gibi bu kutlu görevide layıkı ile yerine getirmek için  var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Partimizi kadın temsiliyetine ve kadın temasına ne kadar önem verdiğinin farkında olarak önümüzdeki  dönemde kadınlarımızın siyasette ana aktör konumuna almak için teşkilatlarımızla çalışacağız. İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER