İŞKUR, Biga'da Üniversite ve Sanayi İşbirliğinin Merkezinde Yer Alacak

İŞKUR, Biga'da Üniversite ve Sanayi İşbirliğinin Merkezinde Yer Alacak

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu yöneticilerini ziyaret ederek sanayi sektörü ile üniversite işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gündem - 2021-01-21 10:49:59 Bu içerik 1386 kez okundu.

Görüşme kapsamında Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Biga İŞKUR Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ahmet Uzuner, İş ve Meslek Danışmanı Emre Teknekaya; ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ertuğrul Bilgücü ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İsmail Hacıkuru ile Biga Meslek Yüksekokulunda bir araya geldi.

Görüşmede meslek yüksekokulunda okuyan üniversite son sınıf öğrencilerinin staj arayışı değerlendirilirken öğrencilerin İŞKUR’un Aktif İşgücü Programlarından özellikle İşbaşı Eğitim Programından faydalanmaları yönünde mutabakata varıldı. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Kurum olarak üniversite ve sanayi işbirliğinin sağlanmasında Biga Organize Sanayi Bölgesi ve Biga Meslek Yüksekokulu arasında bir merkez görevi görebileceklerini vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER