ÇOMÜ’den Hakkari’ye Uzanan Destek

ÇOMÜ’den Hakkari’ye Uzanan Destek

Gündem - 2021-12-04 11:33:59 Bu içerik 786 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Hakkari’nin Merkez ilçesinde bulunan Durankaya Beldesi İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler için kıyafet yardımında bulundu. Kısa sürede kampanyayı tamamlayan gönüllü öğrenciler, ürünleri paketleyerek kargolama işini üstlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adı altında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinde bir mutlu son daha yaşandı. Hakkari’nin Merkez ilçesine bağlı Durankaya Beldesi İlkokulu’nda eğitim gören 25 minik için buluşan gönüllü öğrenciler; bot, mont ve pantolonları paketleyerek hediyeleri kargoya teslim ettiler.

20 Kasım tarihinde başlatılan destek kampanyası, gönüllü öğrencilerin itinalı çalışmasıyla bir haftada tamamlandı. Soğuk kış aylarının başlaması ile artan kış ihtiyaçları Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR önderliğinde tedarik edildi. Etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bulunan farklı fakülte ve bölümde eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri hız kesmeden devam edecek. Yardım kampanyalarından haberdar olmak ve projelerde gönüllü olarak çalışmak için Instagram üzerinden @comusosyalgonullulertoplulugu hesabını takip edebilirsiniz. Konuya ilişkin detayları, yardım kampanyası fikirlerinizi, soru ve önerilerinizi comusosyalgonulluler@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER