Advert
Advert
Advert

Çocuk Kültür Evi Okul Buluşmaları Heyecanla Başladı

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, yeni döneminde “Okul Buluşmaları” etkinliğine aralık ayı itibariyle tekrar başladı.

Çocuk Kültür Evi Okul Buluşmaları Heyecanla Başladı
Çocuk Kültür Evi Okul Buluşmaları Heyecanla Başladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1004 kez okundu.

Kentteki tüm öğrencilere öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret etme olanağı sunan etkinliğin 2023-2024 dönemindeki ilk buluşması Anafartalar İlkokulu 3C sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirdi. Etkinliğin öncesinde Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan tarafından Çocuk Kültür Evi atölye ve etkinlik programları hakkında bilgi verilen çocuklara, Çocuk Kültür Evi kütüphanesini ve atölye alanlarını tanıma fırsatı sunuldu. Etkinlik kapsamında ise animasyon sinemasının üstadı Hayao Miyazaki'nin tüm dünyada büyük ilgi görmüş bir çocuk klasiği olan “Komşum Totoro” filminin izlenip yorumlandığı bir film okuma atölyesi gerçekleştirildi. Oldukça keyifli geçen etkinliğin sonunda heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan minik ziyaretçilerin sınıf kitaplıklarına, Çanakkale Belediyesi adına hazırlanan kitap seti armağan edildi.

Çocuklara film günleri ve öykü günleri etkinlikleri ile farklı disiplinlerden atölye örneklerinin sunulduğu ve çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açan "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #okulbuluşmaları #çocukkültürevi #etkinlik #öğrenc #atölye #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor