Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ'den Bir İş Birliği Protokolü Daha

ÇOMÜ'den Bir İş Birliği Protokolü Daha
ÇOMÜ'den Bir İş Birliği Protokolü Daha Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1008 kez okundu.

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanlığı, Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şubesi Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail Yılmaz, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Dr. Onur Sinan Türkmen katıldı.

 

Protokol, taraflar arasında bilimsel ve akademik iş birliği ve planlanan proje çalışmalarına destek sağlamayı amaçlıyor. Protokol kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan proje ile Çanakkale’de ihracata yönelik süs bitkileri üretiminin hayata geçirilmesi ve Çanakkale’deki çiftçilerin aracısız olarak Almanya, Hollanda Bulgaristan ve Yunanistan’a doğrudan ihracat yapılabileceği bir yapı amaçlanıyor.

 

 

 

 

#çanakkale #çomürektörü #cüneyterenoğlu #protokol #imza #tmmob #işbirliği #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti